Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy alapítványunk „Jó környezetet kicsiknek, nagyoknak! Váljék egészségükre!” c. projektje AM. Zöld Forrásnál PTKF/482/2020 számon pályázati támogatásban részesült. A projektben három fő szakmai tevékenységet vállaltunk.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy alapítványunk „Jó környezetet kicsiknek, nagyoknak! Váljék egészségükre!” c. projektje AM. Zöld Forrásnál PTKF/482/2020 számon pályázati támogatásban részesült.

A projekt három fő tevékenységi területe:

  1. Az oktatási intézmények érő jellemző zajterheléseket 6 intézménynél mérésekkel dokumentáljuk, majd egy brosúrában bemutatjuk az „iskolazaj” csökkentési lehetőségeit is.
  2. Egy győri óvodában „fenntartható fogyasztás” témában indul komplex program (foglalkozások, rendezvények, őstermelő, piaclátogatások, ÖKOMATA készítés).

Cél: a reklám-fogyasztás-környezet összefüggéseinek óvodai feldolgozása.

  1. A projekt felnőtteket célzó eleme a rendszeres környezeti tanácsadó- és jogsegélyszolgálat működtetése.

Ezzel kapcsolatban felhívjuk a figyelmet, hogy  2020. szeptember 1- 2021. augusztus 31. között az eddigi telefonos, illetve elektronikus kapcsolattartás mellett havi két alkalommal lehetőség van Jogsegélyszolgálatunkkal való személyes konzultációra is. 

A fogadóórák ideje várhatóan minden hó első és harmadik csütörtök 14 – 16 óra között (az esetleges változtatásokat a Kisalföldben jelezzük).

A fogadóórák helyszíne: Reflex Környezetvédő Egyesület (Győr, Bartók u.7.).

A járványhelyzet miatt felhívjuk a figyelmet, hogy a személyes találkozó pontos időpontját Alapítványunkkal előzetesen telefonon vagy e-mailben egyeztetni szükséges

Tel: 96/ 805 206           

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Príma Klíma

Papírkalkulátor

Megelőzési kisokos

Zöldovi

Zöld ovi

Ökosuli

Öko suli