A győri Generációk Háza idén október 13-án rendezte a „Tök jó nap” című családi nagyrendezvényét, ahol ismét bőséges programválaszték várta a látogatókat (a hagyományos tökfaragás mellett különféle kézműves foglalkozások, vetélkedők, bemutatók).

Bővebben...

A helyi önkormányzat meghívására idén először alapítványunk részt vett a Pápateszéri Patakmalom Fesztiválon. A szeptember 28-30-án rendezett fesztivál változatos programjaiba illesztve azt vállaltuk, hogy szombaton papírmerítő műhelyt működtetünk a farkashegyi  Ökológiai Központban. Ehhez stílszerűen elkészítettük a Bögi vizimalom merítő formáját és kiszínezett  látványképét.

Bővebben...

Idén sem hagyta ki az Ökológiai Stúdió a Györkőc Fesztivált! Az idén hetedik alkalommal, július 6-8-án megrendezett esemény kiemelten  fontos számunkra, hiszen ott ez a város legnagyobb idegenforgalmi eseménye, ahol a legfontosabb célcsoportunkkal találkozhatunk. A „Zöld forrás” pályázat támogatásával bonyolított  projektünk lehetővé tette, hogy a nagyrendezvény ideje alatt a gyerekeknek játszóházat, a felnőtteknek pedig környezeti tanácsadó szolgálatot működtessünk.

Bővebben...

Papírkalkulátor

Megelőzési kisokos

Zöldovi

Zöld ovi

Ökosuli

Öko suli