A projekt keretében a győri Lepke utcai óvodában több „tudatos fogyasztásra nevelő” akciót készítettünk elő. A nagyobb, szülőket is bevonó családi rendezvényeket a járványhelyzet miatt későbbre kellett halasztani, de egy kisebb kiállítással így is sikerült megemlékezni a november végi „Semmitvevő Napról”. Karácsony alkalmából a gyerekek újrahasznosított papír felhasználásával készítették el az ünnepi képeslapjaikat (illetve karácsonyi fadíszaket).

Bővebben: Semmitvevő Nap

A PTKF/482/2020 számon „Jó környezetet kicsiknek, nagyoknak! Váljék egészségükre!” c. projekt keretében vállaltuk, hogy 6 oktatási intézménynél (5 iskola és egy óvoda) mérésekkel dokumentáljuk az oktatásai intézményt érő külső zajterhelést, illetve a jellemző „belső” működési zajokat. Az általunk megbízott szakértő cég a tájékoztató jellegű műszeres mérések jelentős részét el szeptemberben, illetve októberben tudta elvégezni.

Bővebben: Zajmérések győri iskolákban

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy alapítványunk „Jó környezetet kicsiknek, nagyoknak! Váljék egészségükre!” c. projektje AM. Zöld Forrásnál PTKF/482/2020 számon pályázati támogatásban részesült. A projektben három fő szakmai tevékenységet vállaltunk.

Bővebben: Jó környezetet kicsiknek, nagyoknak!

Príma Klíma

Papírkalkulátor

Megelőzési kisokos

Zöldovi

Zöld ovi

Ökosuli

Öko suli