Gondos előkészítés után november 23-án a győri Lepke Óvodában rendeztük meg a ITM által támogatott „Tudatos fogyasztás - kevesebb hulladék” c. projektünkben vállalt szakmai napot. . Az Európai Hulladékcsökkentési Héthez szorosan kapcsolódó rendezvényünk címe: Tudatos fogyasztó attitűdök megalapozása az óvodákban.

 

Az óvodapedagógusok részére tartott szakmai program szervezését a Győri Lepke Óvoda Óvodásaiért  Alapítvány vállalta – de a rendezvényről alapítványunk tájékoztatta a járás óvodáit.
A körültekintő szervezésnek (kedvező elhelyezés, elismert előadók, tapasztalatcsere lehetőség stb.) köszönhetően a rendezvény több mint 40 fő részvételével zajlott. Külön öröm, hogy a gyakorló pedagógusokon kívül részt vett azon néhány, a SZIE Tanárképző Szakán tanuló diák is.

A részvevők megtekinthették a projekthét helyi óvodások által hulladékok feldolgozásával készített tárgyakat, illetve a környezetbarát író- és tanszerekből rendezett kiállítást is. A rendezvény programját, illetve néhány fényképet csatolunk.

Mellékletek:
Download this file (Meghívó - óvoda (1).doc)Óvodai szakmai program[ ]844 kB

Príma Klíma

Papírkalkulátor

Megelőzési kisokos

Zöldovi

Zöld ovi

Ökosuli

Öko suli